Buffasalaatti

  • 45 min
  • 6-8 hengelle

Ainekset

Marinadi

2 rkl
soijakastiketta
2 tl
fariinisokeria
1
sitruunan mehu
1 rkl
rypsiöljyä
2
valkosipulinkynttä

Salaattikastike

1 dl
oliiviöljyä
0,25 dl
omenaviinietikka
1,5 rkl
dijoninsinappia
1 tl
rakuunaa
0,5 tl
suolaa

Lisäksi

500 g
broilerin rintafileetä
12 kpl
parsaa
3
punasipulia
2
avokadoa
200 g
brie-juustoa
70 g
salaatti mix -salaattisekoitusta
mansikoita

Valmistusohjeet

  1. Marinoi broilerifileet. Voit valmistaa broilerit jo edellisenä päivänä. Mittaa laakeaan kulhoon marinadin ainekset, purista joukkoon valkosipulikynnet. Sekoita ja laita fileet marinoitumaan tuorekelmun alle tai pakastepussiin vähintään 20 minuutiksi.
  2. Valmista salaattikastike. Sekoita oliiviöljy, viinietikka, sinappi, rakuuna ja suola keskenään ja laita jääkaappiin maustumaan.
  3. Paista broilerit pannulla meheviksi ja laita jääkaappiin odottamaan, mikäli tarjoat vasta seuraavana päivänä. Poista parsoista puiset kannat ja keitä napakoiksi suolatussa vedessä 6–10 minuuttia, riippuen paksuudesta. Leikkaa sipulit ohuiksi rinkuloiksi, leikkaa avokadon puolikkaat viipaleiksi, leikkaa brie sopiviksi paloiksi, huuhtele ja kuivaa salaatti. Asettele kaikki ainekset tarjoilualustalle ja aseta kastike esille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt