Buffasalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Buffasalaatti

Runsaasta salaatista voi jokainen kasata oman annoksen mielensä mukaan.

28.4.2017 9:23
Määrä6-8 hengelle
Valmistusaika45 min

Ainekset

Marinadi

  • 2 rkl

    soijakastiketta

  • 2 tl

    fariinisokeria

  • 1

    sitruunan mehu

  • 1 rkl

    rypsiöljyä

  • 2

    valkosipulinkynttä

Salaattikastike

  • 1 dl

    oliiviöljyä

  • 0,25 dl

    omenaviinietikka

  • 1,5 rkl

    dijoninsinappia

  • 1 tl

    rakuunaa

  • 0,5 tl

    suolaa

Lisäksi

  • 500 g

    broilerin rintafileetä

  • 12 kpl

    parsaa

  • 3

    punasipulia

  • 2

    avokadoa

  • 200 g

    brie-juustoa

  • 70 g

    salaatti mix -salaattisekoitusta

  • mansikoita

Valmistusohjeet

  1. Marinoi broilerifileet. Voit valmistaa broilerit jo edellisenä päivänä. Mittaa laakeaan kulhoon marinadin ainekset, purista joukkoon valkosipulikynnet. Sekoita ja laita fileet marinoitumaan tuorekelmun alle tai pakastepussiin vähintään 20 minuutiksi.

  2. Valmista salaattikastike. Sekoita oliiviöljy, viinietikka, sinappi, rakuuna ja suola keskenään ja laita jääkaappiin maustumaan.

  3. Paista broilerit pannulla meheviksi ja laita jääkaappiin odottamaan, mikäli tarjoat vasta seuraavana päivänä. Poista parsoista puiset kannat ja keitä napakoiksi suolatussa vedessä 6–10 minuuttia, riippuen paksuudesta. Leikkaa sipulit ohuiksi rinkuloiksi, leikkaa avokadon puolikkaat viipaleiksi, leikkaa brie sopiviksi paloiksi, huuhtele ja kuivaa salaatti. Asettele kaikki ainekset tarjoilualustalle ja aseta kastike esille.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit