Intialainen butter chicken

Jogurttimarinoitu broileri on täynnä makua. Intialainen kana onnistuu kotona ja lopputulos on parempi kuin ravintolassa.
  • 25 min
  • 4 hengelle

Ainekset

400 g
broilerinfileetä paloina
1 dl
maustamatonta täysrasvaista jogurttia
1 tl
kurkumaa
1 tl
suolaa
1 rkl
raastettua tuoretta inkivääriä

Kastike

1
sipuli
4
valkosipulinkynttä
100 g
kirkastettua voita eli gheetä
1 rkl
tuoretta inkivääriä raastettuna
2 tl
garam masala -mausteseosta
2 tl
jauhettua juustokuminaa
2 tl
jauhettua korianteria
1 tl
suolaa
400 ml:n
säilyketölkki tomaattimurskaa
400 ml:n
säilyketölkki kookoskermaa
tuoretta korianteria
tuoretta chiliä
3 rkl
mantelilastuja

Valmistusohjeet

  1. Sekoita broilerinfileiden joukkoon jogurtti, kurkuma, suola ja raastettu inkivääri. Anna maustua hetki ennen valmistusta. Laita lihat maustumaan jo edellisenä iltana, jos mahdollista.
  2. Keitä riisi valmiiksi.
  3. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna kirkastettu voi kasarissa ja lisää sipulit ja mausteet. Kuullota noin 5-8 minuuttia.
  4. Lisää tomaattimurska ja kookoskerma. Kuumenna ja lisää marinoidut broilerinpalat ja jogurttikastike. Anna poreilla noin 8–10 minuuttia.
  5. Tarjoile riisin kera. Paahda mantelilastut ja hienonna korianteri sekä chili. Koristele annokset niillä.

Kommentit

Artikkelin kommentointi ei ole käytössä.

Kommentointiaika on päättynyt.

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt