Helppo vegelasagne

Härkiksestä valmistuu ihanan helppo vegelasagne.
  • 45 min
  • 5 hengelle

Ainekset

9
lasagnelevyjä

Kastike

1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
öljyä
400 ml:n
säilyketölkki tomaattimurskaa
2 dl
kasvislientä
3 rkl
pestoa
½ tl
suolaa
mustapippuria
250 g
härkistä tai muuta kasvisproteiinia

Juustokastike

3,3 dl:n
purkki kermaa (kasviskermaa tai kuohukermaa)
100 g
tuorejuustoa
1 dl
parmesaania tai muuta juustoa raastettuna
mustapippuria myllystä
Valmistusohjeet
  1. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota niitä hetki öljyssä ja lisää tomaattimurska, kasvisliemi ja pesto. Mausta vielä suolalla ja pippurilla. Anna kiehua miedolla lämmöllä sen aikaa, kun juustokastike valmistuu.
  2. Kuumenna uuni 170 asteeseen.
  3. Kuumenna kerma ja sekoita sen joukkoon tuorejuusto ja juustoraaste. Mausta pippurilla.
  4. Kokoa lasagnevuokaan vuorotellen levyjä, tomaattikastiketta ja juustokastiketta. Ripottele väliin härkistä. Käytä kaikki ainekset ja paista noin 30 minuuttia.
  5. Anna lasagnen vetäytyä ennen tarjoilua.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt