Helppo vegelasagne

Härkiksestä valmistuu ihanan helppo vegelasagne.

Vegelasagne on helppo ja maukas arkiruoka.

24.4.2017 12:20
Määrä5 hengelle
Valmistusaika45 min

Ainekset

  • 9

    lasagnelevyjä

Kastike

  • 1

    sipuli

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 2 rkl

    öljyä

  • 400 ml:n

    säilyketölkki tomaattimurskaa

  • 2 dl

    kasvislientä

  • 3 rkl

    pestoa

  • ½ tl

    suolaa

  • mustapippuria

  • 250 g

    härkistä tai muuta kasvisproteiinia

Juustokastike

  • 3,3 dl:n

    purkki kermaa (kasviskermaa tai kuohukermaa)

  • 100 g

    tuorejuustoa

  • 1 dl

    parmesaania tai muuta juustoa raastettuna

  • mustapippuria myllystä

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota niitä hetki öljyssä ja lisää tomaattimurska, kasvisliemi ja pesto. Mausta vielä suolalla ja pippurilla. Anna kiehua miedolla lämmöllä sen aikaa, kun juustokastike valmistuu.

  2. Kuumenna uuni 170 asteeseen.

  3. Kuumenna kerma ja sekoita sen joukkoon tuorejuusto ja juustoraaste. Mausta pippurilla.

  4. Kokoa lasagnevuokaan vuorotellen levyjä, tomaattikastiketta ja juustokastiketta. Ripottele väliin härkistä. Käytä kaikki ainekset ja paista noin 30 minuuttia.

  5. Anna lasagnen vetäytyä ennen tarjoilua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit