Vihreä pastakastike - Reseptit - Ilta-Sanomat

Vihreä pastakastike

Pastaruoat ovat arjen pelastajia.

Vegepasta sopii arkeen.­

10.4.2017 10:53
Määrä4 hengelle
Valmistusaika20 min

Ainekset

  • 350 g

    nauhapastaa

  • 1

    sipuli

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

  • 2 rkl

    voita

  • 2 dl

    kermaa

  • 2 dl

    valkoviiniä

  • 1 tl

    suolaa

  • mustapippuria

  • 200 g

    pakasteherneitä

  • 1

    parsakaali

  • nippu basilikaa ja lehtipersiljaa

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta. Hienonna sipulit ja kuullota niitä kattilassa öljyn ja voin seoksessa. Kaada joukkoon kerma ja valkoviini. Mausta suolalla ja pippurilla.

  2. Pilko parsakaali aivan hienoksi muruksi tehosekoittimessa tai veitsellä (myös varsi). Sekoita muru kastikkeeseen, lisää herneet ja kuumenna.

  3. Hienonna yrtit ja sekoita nekin kastikkeen joukkoon. Säästä vähän koristeluun.

  4. Sekoita kastike valutetun pastan joukkoon. Raasta päälle parmesaania halutessasi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit