Lohikulho

Kulhoruoat ovat nyt trendikkäitä. Lohella onnistut varmasti.
  • 40 min
  • 4 hengelle

Ainekset

3 dl
puuroriisiä tai sushiriisiä
7 dl
vettä
0,5 tl
suolaa
4 rkl
riisiviinietikkaa
350 g
kirjolohta
1
limetin mehu
1 tl
suolaa
1 tl
raastettua inkivääriä
1
avokado
puolikas kurkku
minttua, korianteria, inkivääriä, chiliä
2 dl
silmusalaattia
4
uppomunaa

Valmistusohjeet

  1. Kiehauta vesi, lisää riisi ja suola. Keitä riisiä hiljalleen kannen alla 15–20 minuuttia. Sekoita välillä nesteen imeytyessä riisiin. Mausta kuuma riisi riisiviinietikalla.
  2. Kuutioi lohi suupaloiksi ja purista kuutioiden päälle limetinmehua ja mausta suolalla ja raastetulla inkiväärillä. Anna maustua pari minuuttia.
  3. Viipaloi avokado, kurkku, yrtit ja chili. Keitä uppomunat. Kokoa annokset riisin päälle annoskulhoihin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt