Lohikulho - Reseptit - Ilta-Sanomat

Lohikulho

Kulhoruoat ovat nyt trendikkäitä. Lohella onnistut varmasti.

Uppomuna kruunaa kulhoannoksen.

10.4.2017 10:39
Määrä4 hengelle
Valmistusaika40 min

Ainekset

  • 3 dl

    puuroriisiä tai sushiriisiä

  • 7 dl

    vettä

  • 0,5 tl

    suolaa

  • 4 rkl

    riisiviinietikkaa

  • 350 g

    kirjolohta

  • 1

    limetin mehu

  • 1 tl

    suolaa

  • 1 tl

    raastettua inkivääriä

  • 1

    avokado

  • puolikas kurkku

  • minttua, korianteria, inkivääriä, chiliä

  • 2 dl

    silmusalaattia

  • 4

    uppomunaa

Valmistusohjeet

  1. Kiehauta vesi, lisää riisi ja suola. Keitä riisiä hiljalleen kannen alla 15–20 minuuttia. Sekoita välillä nesteen imeytyessä riisiin. Mausta kuuma riisi riisiviinietikalla.

  2. Kuutioi lohi suupaloiksi ja purista kuutioiden päälle limetinmehua ja mausta suolalla ja raastetulla inkiväärillä. Anna maustua pari minuuttia.

  3. Viipaloi avokado, kurkku, yrtit ja chili. Keitä uppomunat. Kokoa annokset riisin päälle annoskulhoihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit