Munawrapit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Munawrapit

Ruokaisawrappi tehdäänkin kananmunasta.

Kylmäsavulohi, avokado ja idut ovat täydellinen täyte munawrapille.

6.4.2017 9:21
Määrä4 hengelle
Valmistusaika20 min

Ainekset

  • 4

    kananmunaa

  • n. 1,2 dl kermaa

  • suolaa

  • mustapippuria

  • oliivi- tai rypsiöljyä

  • 1

    avokado

  • 110 g

    alfalfa-ituja

  • 100 g

    kylmäsavulohta

  • 1

    sitruuna

Valmistusohjeet

  1. Tee ensin munakkaat yksi kerrallaan. Riko pieneen kulhoon kananmuna, mittaa joukkoon 2 ruokalusikallista kermaa, ripaus suolaa ja mustapippuria.

  2. Riko munan rakenne haarukalla vatkaten.

  3. Kuumenna öljy paistinpannulla ja kaada munaseos pannulle. Pyörittele pannua, jotta muna levittyy pannulle tasaisesti. Paista keskilämmöllä, kunnes munakkaan pinta on jähmettynyt.

  4. Valuta munakas laakealle lautaselle jäähtymään. Tee samoin loput munakkaat.

  5. Halkaise avokado, poista kivi ja viillä avokadon puolikkaisiin viipaleita veitsellä. Poista leikatut viipaleet kerralla lusikalla. Ripottele munakkaan keskelle ituja, 1–2 savulohiviipaletta, 3 avokadoviipaletta, hieman sitruunan mehua, mustapippuria ja kääri wrapiksi taittamalla ensin pohja täytteiden päälle ja sitten sivut.

  6. Tarjoa heti.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit