Reseptit
Italialainen lihapullaspagetti

Italialainen lihapullaspagetti
Lihapullat voi kypsentää myös soosissa. Niistä irtoaa ihana maku kastikkeeseen.
- 55 min
- 4 hengelle
Ainekset
- 400 g
- naudan jauhelihaa
- 1 dl
- parmesaania raastettuna
- ½ dl
- rusinoita
- 2 tl
- yrttimausteseosta
- 1 tl
- suolaa
Tomaattikastike
- 400 g
- tomaattimurskaa
- 2 dl
- punaviiniä
- 2 dl
- kasvislientä
- 2 rkl
- pestokastiketta
- 1 tl
- suolaa
- mustapippuria myllystä
- 400 g
- spagettia
Valmistusohjeet
- Hienonna rusinat pieneksi. Sekoita jauhelihan joukkoon raastettu parmesaani, rusinat ja mausteet. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Ota kostutetuilla käsillä pieniä määriä taikinaa ja pyöritä ne lihapulliksi.
- Laita kattilaan tomaattimurska, punaviini, kasvisliemi, pesto ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja asettele lihapullat kastikkeeseen. Anna kiehua noin 20 minuuttia miedolla lämmöllä.
- Lihapullat kypsyvät kuumassa tomaattikastikkeessa. Laita spagetti kiehumaan ja keitä se pakkauksen ohjeen mukaan. Siivilöi se ylimääräisestä vedestä ja tarjoile lihapullakastikkeen kanssa.
Kommentit
Artikkelin kommentointi ei ole käytössä.
Kommentointiaika on päättynyt.
Näytä lisää