Italialainen lihapullaspagetti

Lihapullat voi kypsentää myös soosissa. Niistä irtoaa ihana maku kastikkeeseen.
  • 55 min
  • 4 hengelle

Ainekset

400 g
naudan jauhelihaa
1 dl
parmesaania raastettuna
½ dl
rusinoita
2 tl
yrttimausteseosta
1 tl
suolaa

Tomaattikastike

400 g
tomaattimurskaa
2 dl
punaviiniä
2 dl
kasvislientä
2 rkl
pestokastiketta
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
400 g
spagettia

Valmistusohjeet

  1. Hienonna rusinat pieneksi. Sekoita jauhelihan joukkoon raastettu parmesaani, rusinat ja mausteet. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Ota kostutetuilla käsillä pieniä määriä taikinaa ja pyöritä ne lihapulliksi.
  2. Laita kattilaan tomaattimurska, punaviini, kasvisliemi, pesto ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja asettele lihapullat kastikkeeseen. Anna kiehua noin 20 minuuttia miedolla lämmöllä.
  3. Lihapullat kypsyvät kuumassa tomaattikastikkeessa. Laita spagetti kiehumaan ja keitä se pakkauksen ohjeen mukaan. Siivilöi se ylimääräisestä vedestä ja tarjoile lihapullakastikkeen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt