Reseptit

Paistettua maksaa ja hunajasipuleita

Maksa on pikaruokaa. Hunajasipulit vaativat pidemmän kuullotusajan, mutta ovat kaiken vaivan väärti.
  • 40 min
  • 4 hengelle

Ainekset

500 g
naudanmaksaa ohuina viipalaina
1 dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
½ tl
valkopippuria
30 g
voita paistamiseen
tarjolle puolukoita

Karamellisoidut sipulit

4
isoa sipulia
4 rkl
voita
4 rkl
oliiviöljyä
1 tl
meiramia
1 tl
suolaa
2 rkl
hunajaa

Valmistusohjeet

  1. Valmista ensin sipuli. Viipaloi ne puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi.
  2. Kuumenna pannulla voita ja öljyä. Lisää sipulit ja kuullota puolisen tuntia kunnes pinta alkaa karamellisoitua. Lisää meiramia ja suolaa. Juuri ennen tarjoilua sekoita joukkoon hunajaa.
  3. Sekoita jauhojen joukkoon mausteet. Pyörittele maksaviipaleet jauhoissa.
  4. Paista nopeasti kuumassa voissa molemmin puolin. Maksa saa jäädä roseeksi sisältä.
  5. Tarjoile se karamellisoituneiden sipuleiden ja puolukoiden kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt