Kermainen sienipasta

Todella helppo pastakastike valmistuu valmiista suolasienistä.
  • 25 min
  • 4 hengelle

Ainekset

1
sipuli
4
valkosipulinkynttä
3 rkl
tomaattipyreetä
4 rkl
voita
n. 350 g
käyttövalmiita suolasienikuutioita esim. haaparouskua (esim. Pirkka)
3 dl
kuohukermaa
100 g
yrttituorejuustoa
mustapippuria myllystä
400 g
fusillipastaa

Valmistusohjeet

  1. Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen.
  2. Hienonna sipulit. Kuullota niitä öljyssä tomaattipyreen kanssa pari minuuttia.
  3. Valuta suolasienet ylimääräisestä nesteestä. Tässä ohjeessa on käytetty käyttövalmiita suolasieniä, joten niitä ei tarvitse liottaa.
  4. Lisää sienet pannulle ja jatka kuullotusta hetki. Lisää kerma ja tuorejuusto. Mausta pippurilla. Anna kiehua viitisen minuuttia tai kunnes pasta on valmista.
  5. Sekoita kastike valutetun pastan joukkoon. Tarjoile parmesaanijuuston kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt