Kermainen sienipasta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kermainen sienipasta

Todella helppo pastakastike valmistuu valmiista suolasienistä.

Pastaruoat ovat arjen pelastajia.

27.3.2017 10:59
Määrä4 hengelle
Valmistusaika25 min

Ainekset

  • 1

    sipuli

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • 3 rkl

    tomaattipyreetä

  • 4 rkl

    voita

  • n. 350 g

    käyttövalmiita suolasienikuutioita esim. haaparouskua (esim. Pirkka)

  • 3 dl

    kuohukermaa

  • 100 g

    yrttituorejuustoa

  • mustapippuria myllystä

  • 400 g

    fusillipastaa

Valmistusohjeet

  1. Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

  2. Hienonna sipulit. Kuullota niitä öljyssä tomaattipyreen kanssa pari minuuttia.

  3. Valuta suolasienet ylimääräisestä nesteestä. Tässä ohjeessa on käytetty käyttövalmiita suolasieniä, joten niitä ei tarvitse liottaa.

  4. Lisää sienet pannulle ja jatka kuullotusta hetki. Lisää kerma ja tuorejuusto. Mausta pippurilla. Anna kiehua viitisen minuuttia tai kunnes pasta on valmista.

  5. Sekoita kastike valutetun pastan joukkoon. Tarjoile parmesaanijuuston kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit