Vegebologneselasagne

Lapsetkin tykkäävät tästä vegelasagnesta.
  • 60 min
  • 6 hengelle

Ainekset

8-10
lasagnelevyä

Herne-bolognesekastike

1
sipuli
4
valkosipulinkynttä
200 g
herkkusieniä
2
varsisellerinvartta
3
porkkanaa
4 rkl
oliiviöljyä
2 dl
kuorittua hernerouhetta (esimerkiksi Milletti)
4 dl
yrttimaustettua tomaattimurskaa
2 dl
valkoviiniä
2 dl
kasvislientä
1 tl
suolaa

Valkokastike

200 g
ricottajuustoa (vegaaniversioon soijatuorejuustoa)
4 dl
kermaa (vegaaniversioon kauraruokakermaa)
200 g
sulatettua pakastepinaattia

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipuli, valkosipulinkynnet, sienet, kuutioi varsiselleri ja porkkana. Kuullota kasviksia oliiviöljyssä kasarissa 20 minuuttia. Lisää loput aineet ja anna kiehua pienellä lämmöllä vartin ajan.
  2. Sekoita valkokastikkeen aineet sekaisin sauvasekoittimella.
  3. Kuumenna uuni 180 asteeseen. Kokoa lasagnevuokaan vuorotellen lasagnelevyjä ja kastikkeita. Paista 35 minuuttia.
  4. Anna ruoan vetäytyä vartti ennen syömistä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt