Cacio e pepe pasta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Cacio e pepe pasta

Maailman helpoimmaksi ja parhaimmaksikin kehuttu pastaohje on tässä.

Cacio e pepe pasta on nerokkaan yksinkertainen. Cacio tarkoittaa juustoa ja pepe on pippuri.

20.3.2017 10:17
Määrä4 hengelle
Valmistusaika15 min

Ainekset

  • 500 g

    pitkää pastaa esimerkiksi spagettia

  • 200 g

    pecorino romano –juustoa

  • 2 tl

    kokonaisia mustapippureita

  • 4 rkl

    voita

Valmistusohjeet

  1. Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

  2. Raasta juusto.

  3. Murskaa pippurit rouheeksi huhmareessa ja paahda niitä hetki kuivalla pannulla.

  4. Siivilöi pasta ja ota vähän keitinvettä talteen kuppiin.

  5. Yhdistä kuuma pasta, juustoraaste, pippuri, voi ja pastan keitinvesi. Sekoita ja tarjoile heti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit