Kasviscurrykeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kasviscurrykeitto

Kookosmaidosta ja valmiista currytahnasta valmistuu maukas ja lempeän tulinen keitto.

Keittoruoat ovat arjen pelastajia. Väriä keittoon tuo nopeasti kypsyvä kurpitsa.­

20.3.2017 9:48

Ainekset

  • 400 g

    kookosmaitoa

  • 2 rkl

    vihreää thaicurrytahnaa

  • 1 l

    kasvislientä

  • ½

    myskikurpitsa

  • 2

    sipulia

  • ½

    kukkakaali

  • 290 g:n

    tetra kypsiä kikherneitä

  • 2 dl

    mungpavun ituja

  • 1

    limetin mehu

  • 1 tl

    sokeria

  • 1 tl

    suolaa tai kalakastiketta

Valmistusohjeet

Kaada kookosmaito kattilaan ja sekoita sen joukkoon currytahna.Lisää kasvisliemi ja keitä kiehuvaksi.Kuori ja kuutioi kurpitsa, viipaloi sipuli ja pilko kukkakaali pieneksi kuutioksi. Lisää kasvikset kiehuvaan liemeen. Anna kiehua noin 5 minuuttia, tai kunnes kukkakaali ja kurpitsa ovat pehmenneet.Lisää kikherneet ja kuumenna liemi. Lisää idut, limetin mehu, sokeri ja suola.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit