Siskonmakkarakeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Siskonmakkarakeitto

Monen lapsiperheen suosikkiruoka toimii arki-iltana.

Siskonmakkarakeitto maistuu tuoreiden perunarieskojen kanssa.­

20.3.2017 9:40
Määrä4 hengelle
Valmistusaika30 min

Ainekset

  • 800 g

    keittojuureksia esim. porkkanaa, lanttua, palsternakkaa ja perunaa

  • 3 rkl

    voita

  • 1 l

    kasvislientä

  • 5

    maustepippuria

  • 300 g

    siskonmakkaroita

  • 2 rkl

    tuoretta hienonnettua persiljaa

  • suolaa maun mukaan (riippuu kasvisliemen suolaisuudesta)

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja kuutioi juurekset. Kuullota keittojuureksia kattilassa voissa pari minuuttia.

  2. Lisää kasvisliemi ja maustepippurit. Kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua kevyesti noin 10 minuuttia.

  3. Pullauta makkarapalleroja ulos kuorestaan kiehuvaan liemeen ja jatka keittämistä vielä noin 10 minuuttia.

  4. Lisää tuoretta persiljaa ja suolaa maun mukaan. Suolan määrä riippuu kasvisliemen suolaisuudesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit