Ainekset
4 dl
tattarijauhoja
1 tl
hienoa merisuolaa
6 dl
vettä
1
kananmuna
voita paistamiseen
Täyte
400 g
jauhelihaa
3 tl
yrttimausteseosta
suolaa ja pippuria
200 g
herkkusieniä
150 g
ranskankermaa
50 g
voimakasta juustoraastetta
Valmistusohjeet
Yhdistä jauhot, suola ja vesi. Vatkaa voimakkaasti.
Anna taikinan tekeytyä huoneenlämmössä kaksi tuntia, ennen kuin lisäät kananmunan. Lisää muna ja vähän nestettä tarvittaessa.
Kuumenna voita isolla pannulla ja lisää noin 1 dl taikinaa pannulle ohuelti. Paista lettu molemmilta puolilta. Pidä letut lämpiminä siihen asti, kun täytät ne.
Paista jauheliha ja mausta se.
Paista siivutetut herkkusienet rapeiksi.
Kuumenna ranskankerma ja lisää siihen juustoraastetta. Täytä letut.