Ranskalaiset tattariletut

Gluteenittomat tattariletut sopivat myös keliaakikolle.

Letun täytteessä on jauhelihaa ja herkkusieniä.

24.2.2017 12:35
Määrä12 kappaletta
Valmistusaika120 min

Ainekset

  • 4 dl

    tattarijauhoja

  • 1 tl

    hienoa merisuolaa

  • 6 dl

    vettä

  • 1

    kananmuna

  • voita paistamiseen

Täyte

  • 400 g

    jauhelihaa

  • 3 tl

    yrttimausteseosta

  • suolaa ja pippuria

  • 200 g

    herkkusieniä

  • 150 g

    ranskankermaa

  • 50 g

    voimakasta juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Yhdistä jauhot, suola ja vesi. Vatkaa voimakkaasti.

  2. Anna taikinan tekeytyä huoneenlämmössä kaksi tuntia, ennen kuin lisäät kananmunan. Lisää muna ja vähän nestettä tarvittaessa.

  3. Kuumenna voita isolla pannulla ja lisää noin 1 dl taikinaa pannulle ohuelti. Paista lettu molemmilta puolilta. Pidä letut lämpiminä siihen asti, kun täytät ne.

  4. Paista jauheliha ja mausta se.

  5. Paista siivutetut herkkusienet rapeiksi.

  6. Kuumenna ranskankerma ja lisää siihen juustoraastetta. Täytä letut.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit