Oopperakellarin silakat

Pyöräytä kermassa ja keltuaisissa marinoidut silakat ruisjauhoissa ja paista rapeaksi voissa.
  • 30 min
  • 4 hengelle

Ainekset

500 g
silakkafileitä
2
keltuaista
2 dl
kermaa
1 dl
ruisjauhoja
suolaa
4 rkl
voita paistamiseen

Valmistusohjeet

  1. Vatkaa keltuaiset ja kerma. Laita fileet keltuaiskermaseokseen marinoitumaan noin tunniksi. Kääntele kaloja välillä.
  2. Valuta kalat. Taita fileoidut silakat kalan muotoon.
  3. Sekoita ruisjauhot ja suola. Kääntele silakoita jauhoissa.
  4. Paista nopeasti voissa kuumassa paistinpannussa. Tarjoa heti kuivina ja rapeina keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt