Possu-hapankaalipata - Reseptit - Ilta-Sanomat

Possu-hapankaalipata

Kassler saa hautua kaikessa rauhassa pehmeäksi, lopputulos palkitsee.

Tarjoile possu-hapankaalipata smetanan kanssa.

20.2.2017 13:50
Määrä4-6 hengelle
Valmistusaika180 min

Ainekset

  • 600 g

    possun kassleria

  • 4

    pientä sipulia

  • 6

    valkosipulinkynttä

  • 50 g

    voita

  • 1–2 tl

    suolaa

  • 3 dl

    kuivaa omenasiideriä

  • muutama oksa timjamia

  • 200 g

    hapankaalia

  • 120 g

    smetanaa

  • 2 rkl

    valkoviinietikkaa

Valmistusohjeet

  1. Pilko kassler paloiksi. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

  2. Ruskista lihapalat ja sipulit voissa. Nosta pataan. Mausta suolalla. Kaada päälle siideriä ja revi mukaan timjaminlehtiä.

  3. Kuumenna kiehuvaksi ja nosta 150-asteiseen uuniin 2–3 tunniksi.

  4. Lisää joukkoon lopuksi hapankaali, smetana ja loraus valkoviinietikkaa. Kuumenna ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit