Possu-hapankaalipata

Kassler saa hautua kaikessa rauhassa pehmeäksi, lopputulos palkitsee.
  • 180 min
  • 4-6 hengelle

Ainekset

600 g
possun kassleria
4
pientä sipulia
6
valkosipulinkynttä
50 g
voita
1–2 tl
suolaa
3 dl
kuivaa omenasiideriä
muutama oksa timjamia
200 g
hapankaalia
120 g
smetanaa
2 rkl
valkoviinietikkaa

Valmistusohjeet

  1. Pilko kassler paloiksi. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  2. Ruskista lihapalat ja sipulit voissa. Nosta pataan. Mausta suolalla. Kaada päälle siideriä ja revi mukaan timjaminlehtiä.
  3. Kuumenna kiehuvaksi ja nosta 150-asteiseen uuniin 2–3 tunniksi.
  4. Lisää joukkoon lopuksi hapankaali, smetana ja loraus valkoviinietikkaa. Kuumenna ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt