Roquefort-salaatti

Hienostunut roquefort-salaatti kutkuttelee makuhermoja.
  • 10 min
  • 4 hengelle

Ainekset

0,5 dl
oliiviöljyä
½
sitruunan mehu
hyppysellinen suolaa
mustapippuria myllystä
rapeaa salaattia
1
päärynä
180 g
roquefort-juustoa
1
punasipuli
saksanpähkinöitä

Valmistusohjeet

  1. Valmista kastike. Sekoita öljy, sitruunamehu ja mausteet ja sekoita haarukalla tasaiseksi.
  2. Pese päärynä huolella ja leikkaa se lohkoiksi. Kuori ja viipaloi sipuli ohuiksi rinkuloiksi.
  3. Ripottele lautaselle salaattia pohjalle, aseta päärynälohkot keskelle, murenna juustoa päälle.
  4. Ripottele päälle sipulirenkaita, käsin murskattuja pähkinöitä ja kaada päälle hieman kastiketta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt