Reseptit

Porkkanaletut

Juureslettuset maistuvat arki-illan ruokana, kun niihin yhdistää raikkaan lisukkeen.
  • 120 min
  • 4-6 hengelle

Ainekset

2
munaa
500 g
porkkanoita
5 dl
porkkanamehua
3,5 dl
spelttivehnäjauhoja
50 g
sulatettua voita
1 tl
suolaa

Lisäksi

porkkanaraastetta, puolukoita ja raejuustoa

Valmistusohjeet

  1. Raasta porkkanat raastimen pienellä terällä.
  2. Sekoita lettutaikinan aineet yhteen ja anna turvota huoneenlämmössä tunti ennen paistamista.
  3. Paista pieniä lettuja lettupannulla voissa.
  4. Yhdistä porkkanaraaste, puolukat ja raejuusto. Tarjoile lettujen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt