Porkkanaletut - Reseptit - Ilta-Sanomat

Porkkanaletut

Juureslettuset maistuvat arki-illan ruokana, kun niihin yhdistää raikkaan lisukkeen.

Porkkanaletut maistuvat raikkaan lisukesalaatin kanssa.

13.2.2017 11:26
Määrä4-6 hengelle
Valmistusaika120 min

Ainekset

  • 2

    munaa

  • 500 g

    porkkanoita

  • 5 dl

    porkkanamehua

  • 3,5 dl

    spelttivehnäjauhoja

  • 50 g

    sulatettua voita

  • 1 tl

    suolaa

Lisäksi

  • porkkanaraastetta, puolukoita ja raejuustoa

Valmistusohjeet

  1. Raasta porkkanat raastimen pienellä terällä.

  2. Sekoita lettutaikinan aineet yhteen ja anna turvota huoneenlämmössä tunti ennen paistamista.

  3. Paista pieniä lettuja lettupannulla voissa.

  4. Yhdistä porkkanaraaste, puolukat ja raejuusto. Tarjoile lettujen kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit