Reseptit
Makkara-perunavuoka

Makkara-perunavuoka
Uunimakkaran voi valmistaa näinkin. Sinappi-smetanakastike kruunaa ruoan.
- 85 min
- 4-6 hengelle
Ainekset
- 500 g
- lenkkimakkaraa
- 500 g
- perunoita
- öljyä ruskistamiseen
- 120 g
- purkki smetanaa
- 2
- kananmunaa
- 2 rkl
- vahvaa sinappia
- 2 tl
- sinapinsiemeniä
- 1 rkl
- ketsuppia
- 100 g
- mustaleima-emmentaljuustoa raastettuna
- 1 tl
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohjeet
- Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kuori ja siivuta lenkki.
- Siivuta perunat ohuiksi siivuiksi.
- Pasta makkarat rapeiksi pannulla. Siirrä sivuun.
- Paista perunoita vähän, että ne ruskistuvat kevyesti. Niiden ei tarvitse kypsentyä.
- Sekoita smetanan joukkoon kananmunat, sinappi, sinapinsiemenet, ketsuppia ja puolet raastetusta juustosta.
- Sekoita ruskistuneet makkarat, perunat ja maustettu smetana.
- Kaada uunivuokaan. Ripottele päälle loput juustosta. Paista 170 asteessa noin 45 minuuttia.
Kommentit
Artikkelin kommentointi ei ole käytössä.
Kommentointiaika on päättynyt.
Näytä lisää