Ruotsalaiset perunaletut eli raggmunk

Sikke Sumarin perunaletut paistetaan possunkyljen rasvassa.
  • 45 min
  • 4 hengelle

Ainekset

3
munaa
2 dl
vehnäjauhoja
5 dl
maitoa
½ tl
suolaa
400 g
kiinteitä perunoita
voita paistamiseen
400 g
siansivua siivuina

Valmistusohjeet

  1. Sekoita munat ja jauhot paksuksi seokseksi, lisää maito ja suola. Raasta perunat melko hienoksi raasteeksi ja kuivaa raaste keittiöpyyhkeeseen. Pese pyyhe heti, koska se värjäytyy!
  2. Paista siansivuviipaleet rapeiksi paistinpannussa. Siirrä lihat lämpimään odottamaan. Säästä pannun rasva perunoiden paistoon.
  3. Lisää pannulle nokare voita ja paista perunaraasteesta pienen lättypannun kokoisia kakkusia.
  4. Tarjoa kakkuset rapean siansivun ja puolukkasurvoksen kera.

Kommentit

Artikkelin kommentointi ei ole käytössä.

Kommentointiaika on päättynyt.

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt