Reseptit
Ruotsalaiset perunaletut eli raggmunk

Ruotsalaiset perunaletut eli raggmunk
Sikke Sumarin perunaletut paistetaan possunkyljen rasvassa.
- 45 min
- 4 hengelle
Ainekset
- 3
- munaa
- 2 dl
- vehnäjauhoja
- 5 dl
- maitoa
- ½ tl
- suolaa
- 400 g
- kiinteitä perunoita
- voita paistamiseen
- 400 g
- siansivua siivuina
Valmistusohjeet
- Sekoita munat ja jauhot paksuksi seokseksi, lisää maito ja suola. Raasta perunat melko hienoksi raasteeksi ja kuivaa raaste keittiöpyyhkeeseen. Pese pyyhe heti, koska se värjäytyy!
- Paista siansivuviipaleet rapeiksi paistinpannussa. Siirrä lihat lämpimään odottamaan. Säästä pannun rasva perunoiden paistoon.
- Lisää pannulle nokare voita ja paista perunaraasteesta pienen lättypannun kokoisia kakkusia.
- Tarjoa kakkuset rapean siansivun ja puolukkasurvoksen kera.
Kommentit
Artikkelin kommentointi ei ole käytössä.
Kommentointiaika on päättynyt.
Näytä lisää