Mustapaputahna

Mustapaputahna maistuu meksikolaisena dippinä tai leivänpäällisenä.
  • 30 min
  • 6-8 hengelle

Ainekset

2 prk
(285 g/purkki) mustapapuja
nokare
voita
4
valkosipulin kynttä
1
limen mehu
¼ tl
suolaa
½
punainen chili

Valmistusohjeet

  1. Hienonna chili hienoksi silpuksi. Valuta lähes kaikki nesteet pois mustapavuista.
  2. Kaada pavut kattilaan, purista joukkoon valkosipulin kynnet ja lisää voinokare. Kuumenna kiehuvaksi ja sammuta liesi.
  3. Soseuta pavut ja purista joukkoon puolikkaan limen mehu, chiliä ja mausta suolalla. Laita jääkaappiin maustumaan ja jähmettymään.
  4. Chilin voi jättää pois halutessaan ja tarjota chilirenkaita erikseen mausteena.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt