Mustapaputahna

Mustapaputahna maistuu meksikolaisena dippinä tai leivänpäällisenä.

Mustapaputahna sopii meksikolaiseen pitopöytään.

9.2.2017 10:46
Määrä6-8 hengelle
Valmistusaika30 min

Ainekset

  • 2 prk

    (285 g/purkki) mustapapuja

  • nokare

    voita

  • 4

    valkosipulin kynttä

  • 1

    limen mehu

  • ¼ tl

    suolaa

  • ½

    punainen chili

Valmistusohjeet

  1. Hienonna chili hienoksi silpuksi. Valuta lähes kaikki nesteet pois mustapavuista.

  2. Kaada pavut kattilaan, purista joukkoon valkosipulin kynnet ja lisää voinokare. Kuumenna kiehuvaksi ja sammuta liesi.

  3. Soseuta pavut ja purista joukkoon puolikkaan limen mehu, chiliä ja mausta suolalla. Laita jääkaappiin maustumaan ja jähmettymään.

  4. Chilin voi jättää pois halutessaan ja tarjota chilirenkaita erikseen mausteena.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit