Vegetacot - Reseptit - Ilta-Sanomat

Vegetacot

Tacot ovat nopeaa arkiruokaa.­

6.2.2017 10:33
Määrä4 hengelle
Valmistusaika20 min

Ainekset

  • 280 g

    pulled oumph! -soijaproteiinipaloja tai muuta kasvisproteiinia, esim. tofua, härkistä tai nyhtökauraa

  • 1 rkl

    mausteseosta jossa on korianterinsiemeniä, kanelia, savupaprikajauhetta ja chilirouhetta

  • ruokaöljyä paistamiseen

Lisäksi

  • 4

    isoa tortillalättyä tai useampi pienempi

  • 2

    pientä raitajuurta

  • 2

    avokadoa

  • 200 g

    pakasteherneitä sulatettuna

  • 4 rkl

    ranskankermaa (halutessasi vegaanista)

  • rapeaa salaattia tai esim. raastettua kaalia

  • kirsikkatomaatteja

  • ituja

  • korianteria

Valmistusohjeet

  1. Sulata oumph!-tuotteet ja mausta ne mausteseoksella. Paista kuumalla pannulla öljyssä rapeiksi.

  2. Raasta tai siivuta raitajuuret. Sekoita pehmeä avokado ja herneet soseeksi.

  3. Täytä tortillalettu ranskankermalla, avokado-hernetahnalla, paistetulla oumph!-proteiinilla ja ripottele päälle lisäksi rapeaa salaattia, puolitettuja tomaatteja, ituja ja korianteria.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit