Makkarakastike

  • 30 min
  • 4 hengelle

Ainekset

500 g
lenkkimakkaraa
1
iso sipuli
3 rkl
voita
suolaa
mustapippuria
3 rkl
voita
3 rkl
vehnäjauhoja
2 tl
sinappia
8 dl
vettä

Valmistusohjeet

  1. Kuutioi makkara. Hienonna sipuli. Ruskista makkarat ja sipulit voissa. Siirrä sivuun odottamaan.
  2. Laita kasariin tai reunalliselle pannulle lisää voita, anna sen sulaa ja lisää vehnäjauhot. Sekoittele kunnes jauhoseos on ruskeaa, mutta ei kuitenkaan palanutta. Anna sen rauhassa paahtua tumman ruskeaksi. Sekoita sinappi veteen ja lisäile nestettä pikkuhiljaa koko ajan sekoitellen.
  3. Lisää ruskistetut makkarat ja sipulit pannulle. Anna kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran.
  4. Tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Kommentit

Artikkelin kommentointi ei ole käytössä.

Kommentointiaika on päättynyt.

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt