Lehtikaali-pinaattikeitto

Yhdistä lehtikaali ja pinaatti, niin saat todella maukkaan keiton.
  • 25 min
  • 4-6 hengelle

Ainekset

200 g
lehtikaalia (pakaste)
200 g
pinaattia (pakaste)
1 l
maitoa
muskottipähkinää
1 tl
suolaa
1 tl
sokeria
4
kananmunaa

Valmistusohjeet

  1. Laita kattilaan lehtikaali, pinaatti ja maito. Kuumenna hiljalleen kiehuvaksi. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Sekoita hyvin pohjia myöden, maito palaa helposti pohjaan, jos levy on liian kuuma.
  2. Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi. Mausta.
  3. Keitä kananmunat haluamaasi kypsyyteen, kuori, halkaise ja tarjoile keiton kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt