Lehtikaali-pinaattikeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Lehtikaali-pinaattikeitto

Yhdistä lehtikaali ja pinaatti, niin saat todella maukkaan keiton.

Hieman pehmeäksi jätetty kananmuna toimii ihanasti vihreässä keitossa.

30.1.2017 9:21
Määrä4-6 hengelle
Valmistusaika25 min

Ainekset

  • 200 g

    lehtikaalia (pakaste)

  • 200 g

    pinaattia (pakaste)

  • 1 l

    maitoa

  • muskottipähkinää

  • 1 tl

    suolaa

  • 1 tl

    sokeria

  • 4

    kananmunaa

Valmistusohjeet

  1. Laita kattilaan lehtikaali, pinaatti ja maito. Kuumenna hiljalleen kiehuvaksi. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Sekoita hyvin pohjia myöden, maito palaa helposti pohjaan, jos levy on liian kuuma.

  2. Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi. Mausta.

  3. Keitä kananmunat haluamaasi kypsyyteen, kuori, halkaise ja tarjoile keiton kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit