Hernerouhe-pastakastike - Reseptit - Ilta-Sanomat

Hernerouhe-pastakastike

Helppo ja maukas vegeruoka arkeen.

Aivan kuin jauhelihaa! Vegepastakastike tehdään hernerouheesta.

30.1.2017 9:09
Määrä4 hengelle
Valmistusaika35 min

Ainekset

  • 2 dl

    kuorittua hernerouhetta

  • 200 g tummia herkkusieniä

  • 1

    sipuli

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 3 rkl

    tomaattipyreetä

  • 2 rkl

    ruokaöljyä

  • 1 rkl

    yrttimausteseosta

  • 380 g

    säilyketetra Salsa Mediterranean eli sekoitus kikherneitä ja linssejä tomaattikastikkeessa

  • 400 g

    tomaattimurskaa

  • 4 dl

    kasvislientä

  • 1 tl

    suolaa

  • mustapippuria

  • 400 g

    spagettia

Valmistusohjeet

  1. Huuhtele hernerouhe siivilässä juoksevan veden alla. Hienonna herkkusienet aivan pieneksi. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

  2. Kuumenna öljy ja tomaattimurska kasarissa. Lisää sienet ja sipulit. Ruskista. Lisää pannulle yrttimausteseos ja hernerouhe. Paista pari minuuttia.

  3. Soseuta sauvasekoittimella säilykepapuseos ja kaada kastikkeen joukkoon yhdessä tomaattimurskan kanssa.

  4. Anna kiehua pienellä lämmöllä noin 20 minuuttia. Keitä sillä aikaa pasta. Tarjoile kastike pastan kanssa. Raasta päälle juustoraastetta ja/tai ketsuppia.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit