Piimä-juustomakaroniloota - Reseptit - Ilta-Sanomat

Piimä-juustomakaroniloota

Yrtit, valkosipuli ja juustot maistuvat makaronilootassa.

Ihana yrttinen makaronilaatikko on parhaimmillaan heti uunista tulon jälkeen.

23.1.2017 14:30
Määrä4-6 hengelle
Valmistusaika40 min

Ainekset

  • 400 g

    makaroneja

  • 4 dl

    piimää

  • 3

    kananmunaa

  • 1 dl

    hienonnettuja yrttejä tai 1 rkl kuivattua yrttisekoitusta

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • 3 dl

    juustoraastetta esimerkiksi parmesaania ja mustaleimaemmentalia

  • hyppysellinen muskottipähkinää

  • mustapippuria

  • 1 tl

    suolaa

Valmistusohjeet

  1. Keitä makaroneja minuutti. Siivilöi.

  2. Hienonna yrtit ja valkosipulinkynnet. Sekoita piimän joukkoon kananmunat, yrtit, valkosipuli ja juustoraaste. Mausta muskottipähkinällä, pippurilla ja suolalla.

  3. Kuumenna uuni 170 asteeseen.

  4. Voitele uunivuoka voilla. Yhdistä makaronit ja kastike. Sekoita hyvin ja kaada uunivuokaan. Paista 25 minuuttia. Tarjoile lisänä raikasta salaattia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit