Piimä-juustomakaroniloota

Yrtit, valkosipuli ja juustot maistuvat makaronilootassa.
  • 40 min
  • 4-6 hengelle

Ainekset

400 g
makaroneja
4 dl
piimää
3
kananmunaa
1 dl
hienonnettuja yrttejä tai 1 rkl kuivattua yrttisekoitusta
4
valkosipulinkynttä
3 dl
juustoraastetta esimerkiksi parmesaania ja mustaleimaemmentalia
hyppysellinen muskottipähkinää
mustapippuria
1 tl
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Keitä makaroneja minuutti. Siivilöi.
  2. Hienonna yrtit ja valkosipulinkynnet. Sekoita piimän joukkoon kananmunat, yrtit, valkosipuli ja juustoraaste. Mausta muskottipähkinällä, pippurilla ja suolalla.
  3. Kuumenna uuni 170 asteeseen.
  4. Voitele uunivuoka voilla. Yhdistä makaronit ja kastike. Sekoita hyvin ja kaada uunivuokaan. Paista 25 minuuttia. Tarjoile lisänä raikasta salaattia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt