Reseptit

Rapeat kalkkunapihvit jogurttikastikkeella

Pankokorppujauhossa pyöritetyt pihvit ovat rapeita.
  • 25 min
  • 4-5 hengelle

Ainekset

400 g
kalkkunanjauhelihaa
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2 tl
jauhettua korianteria
2 tl
jauhettua juustokuminaa
1 tl
suolaa
1
sitruunan raastettu kuori
2 rkl
hienonnettua lehtipersiljaa
2 dl
pankokorppujauhoa tai tavallista korppujauhoa
ruokaöljyä paistamiseen

Kastike

3 dl
maustamatonta jogurttia
2 rkl
hienonnettua lehtipersiljaa
2
valkosipulinkynttä
1 rkl
sitruunan puristettua mehua
1 tl
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Sekoita jauhelihan joukkoon mausteet ja sipulit.
  2. Sekoita kastikkeen aineet. Hienonna lehtipersilja ja valkosipulinkynnet. Yhdistä ne jogurttiin ja mausta sitruunamehulla ja suolalla.
  3. Muotoile pieniä pihvejä ja painele ne korppujauhossa. Paista runsaassa öljyssä molemmin puolin noin viisi minuuttia. Pidä levyn lämpötila keskilämmöllä, niin pihvit paistuvat rauhassa ja pinta ei pala.
  4. Tarjoile jogurttikastikkeen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt