Rapeat kalkkunapihvit jogurttikastikkeella - Reseptit - Ilta-Sanomat

Rapeat kalkkunapihvit jogurttikastikkeella

Pankokorppujauhossa pyöritetyt pihvit ovat rapeita.

Maukkaat kalkkunapihvit dippaillaan jogurttikastikkeeseen.

23.1.2017 14:00
Määrä4-5 hengelle
Valmistusaika25 min

Ainekset

  • 400 g

    kalkkunanjauhelihaa

  • 1

    sipuli

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 2 tl

    jauhettua korianteria

  • 2 tl

    jauhettua juustokuminaa

  • 1 tl

    suolaa

  • 1

    sitruunan raastettu kuori

  • 2 rkl

    hienonnettua lehtipersiljaa

  • 2 dl

    pankokorppujauhoa tai tavallista korppujauhoa

  • ruokaöljyä paistamiseen

Kastike

  • 3 dl

    maustamatonta jogurttia

  • 2 rkl

    hienonnettua lehtipersiljaa

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 1 rkl

    sitruunan puristettua mehua

  • 1 tl

    suolaa

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Sekoita jauhelihan joukkoon mausteet ja sipulit.

  2. Sekoita kastikkeen aineet. Hienonna lehtipersilja ja valkosipulinkynnet. Yhdistä ne jogurttiin ja mausta sitruunamehulla ja suolalla.

  3. Muotoile pieniä pihvejä ja painele ne korppujauhossa. Paista runsaassa öljyssä molemmin puolin noin viisi minuuttia. Pidä levyn lämpötila keskilämmöllä, niin pihvit paistuvat rauhassa ja pinta ei pala.

  4. Tarjoile jogurttikastikkeen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit