Reseptit

Uunilohta ja pekoni-linssejä

  • 40 min
  • 4-5 hengelle

Ainekset

200 g
belugalinssejä
kasvislientä keittämiseen
170 g
pekonia
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
öljyä
2 rkl
hienonnettua persiljaa
600–800 g
pala kirjolohta
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 150 asteeseen.
  2. Ripottele lohen pinnalle suolaa ja anna maustua pöydällä noin 15 minuuttia. Paista lohta noin 25 minuuttia, se voi jäädä sisältä vähän roseeksi. Paistoaika riippuu lohen paksuudesta.
  3. Laita linssit kiehumaan ja keitä ne pakkauksen ohjeen mukaan kypsiksi. Siivilöi keitinvedestä.
  4. Hienonna pekoni ja paista se rapeaksi pannulla. Hienonna sipulit ja lisää ne pannulle pekonin joukkoon puolessa välissä paistoa. Jatka paistamista kunnes myös sipuli on vähän ruskistunut. Lisää pannulle keitetyt linssit ja hienonnettu persilja. Sekoita ainekset hyvin ja tarjoile uunilohen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt