Appelsiini-granaattiomenahedelmäsalaatti

Talven sesonkihedelmistä valmistuu raikas jälkiruoka.
  • 10 min
  • 6 hengelle

Ainekset

2
verigreippiä
2
appelsiinia (veriappelsiinia ja tavallista)
1
granaattiomena
pari oksaa tuoretta minttua
3
palaa valmista marenkia

Kastike

1 dl
appelsiinin tuorepuristettua mehua
2 rkl
hunajaa
2 tl
raastettua kanelia (raasta kanelitangosta)

Valmistusohjeet

  1. Kuori verigreippi ja appelsiini kalvottomiksi. Siivuta ohuiksi siivuiksi ja asettele tarjoiluastialle.
  2. Halkaise granaattiomena ja koputa siemenet ulos hedelmän puolikkaista. Ripottele siemenet sitrushedelmien päälle. Murskaa päälle marenki ja koristele mintun lehdillä.
  3. Sekoita kastikkeen aineet ja pirskottele hedelmäsalaatin päälle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt