Reseptit
Appelsiini-lohipasta

Appelsiini-lohipasta
Raikas appelsiini maustaa lohipastan.
- 15 min
- 4 hengelle
Ainekset
- 300 g
- tagliatellepastaa
- 1
- sipuli
- 2 rkl
- öljyä
- 2 dl
- kermaa
- 2 dl
- kalalientä
- 1
- appelsiinin tuorepuristettu mehu
- 2 tl
- makeaa chilikastiketta
- 1 tl
- suolaa
- 400 g
- kuutioitua lohifileetä
Valmistusohjeet
- Laita pasta kiehumaan.
- Hienonna sipuli ja kuullota sitä öljyssä pari minuuttia. Kaada joukkoon kerma, kalaliemi ja puristettu appelsiinin mehu. Kuumenna. Mausta ja lisää lohikuutiot.
- Kuumenna kiehuvaksi, siirrää kuumalta levyltä ja anna kastikkeen hautua hetki, että lohipalat kypsyvät.
- Siivilöi pasta ylimääräisestä vedestä ja kaada se kastikkeen joukkoon. Tarjoile heti.
Kommentit
Artikkelin kommentointi ei ole käytössä.
Kommentointiaika on päättynyt.
Näytä lisää