Appelsiini-lohipasta

Raikas appelsiini maustaa lohipastan.
  • 15 min
  • 4 hengelle

Ainekset

300 g
tagliatellepastaa
1
sipuli
2 rkl
öljyä
2 dl
kermaa
2 dl
kalalientä
1
appelsiinin tuorepuristettu mehu
2 tl
makeaa chilikastiketta
1 tl
suolaa
400 g
kuutioitua lohifileetä

Valmistusohjeet

  1. Laita pasta kiehumaan.
  2. Hienonna sipuli ja kuullota sitä öljyssä pari minuuttia. Kaada joukkoon kerma, kalaliemi ja puristettu appelsiinin mehu. Kuumenna. Mausta ja lisää lohikuutiot.
  3. Kuumenna kiehuvaksi, siirrää kuumalta levyltä ja anna kastikkeen hautua hetki, että lohipalat kypsyvät.
  4. Siivilöi pasta ylimääräisestä vedestä ja kaada se kastikkeen joukkoon. Tarjoile heti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt