Reseptit
Kvinoa-kurpitsasalaatti

Kvinoa-kurpitsasalaatti
Maukas salaatti valmistuu kvinoasta ja kurpitsasta. Se on helppo ottaa vaikka mukaan evääksi töihin.
- 45 min
- 4 hengelle
Ainekset
- 2 dl
- kvinoaa (keitä pakkauksen ohjeen mukaan)
- 4
- kananmunaa
- 1
- myskikurpitsa
- 1
- kurkku
- 2
- appelsiinia
- 1
- nippu salaattia, pinaattia, herneenversoja, ituja
- 150 g
- fetajuustoa
Valmistusohjeet
- Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukana. Voit käyttää keittämiseen myös kasvislientä veden sijaan.
- Keitä kananmunat koviksi noin 7–8 minuuttia.
- Kuori ja pilko kurpitsa. Paahda paloja 230-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Pilko kurkku ja appelsiini sopivan kokoisiksi paloiksi. Voit puristaa toisesta appelsiinista mehun kastikkeeksi salaatille.
- Murusta feta ja pilko jäähtyneet munat. Kokoa salaatiksi, ota evääksi tai syö heti.
- Appelsiinimehun joukkoon voi lorauttaa vähän öljyä ja etikkaa kastikkeeksi.
Kommentit
Artikkelin kommentointi ei ole käytössä.
Kommentointiaika on päättynyt.
Näytä lisää