Kvinoa-kurpitsasalaatti

Maukas salaatti valmistuu kvinoasta ja kurpitsasta. Se on helppo ottaa vaikka mukaan evääksi töihin.
  • 45 min
  • 4 hengelle

Ainekset

2 dl
kvinoaa (keitä pakkauksen ohjeen mukaan)
4
kananmunaa
1
myskikurpitsa
1
kurkku
2
appelsiinia
1
nippu salaattia, pinaattia, herneenversoja, ituja
150 g
fetajuustoa

Valmistusohjeet

  1. Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukana. Voit käyttää keittämiseen myös kasvislientä veden sijaan.
  2. Keitä kananmunat koviksi noin 7–8 minuuttia.
  3. Kuori ja pilko kurpitsa. Paahda paloja 230-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Pilko kurkku ja appelsiini sopivan kokoisiksi paloiksi. Voit puristaa toisesta appelsiinista mehun kastikkeeksi salaatille.
  4. Murusta feta ja pilko jäähtyneet munat. Kokoa salaatiksi, ota evääksi tai syö heti.
  5. Appelsiinimehun joukkoon voi lorauttaa vähän öljyä ja etikkaa kastikkeeksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt