Mausteiset pannupihvit

Harissatahnalla saat nopeasti ja helposti makua pannupihveihin.
  • 20 min
  • 4 hengelle

Ainekset

400 g
naudan jauhelihaa
1
sipuli
4
valkosipulinkynttä
2 rkl
harissatahnaa
1 dl
hienonnettua korianteri-persiljaseosta
100 g
fetaa
1
kananmuna
1 tl
suolaa
mustapippuria maun mukaan

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Hienonna yrtit ja murusta feta.
  2. Yhdistä raaka-aineet sekoituskulhossa tasaiseksi pihvitaikinaksi.
  3. Muotoile neljä pannupihviä. Paista oliiviöljy-voiseoksessa molemmilta puolilta noin neljän minuutin ajan. Tarjoile salaatin, uunijuuresten tai -kurpitsan kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt