Reseptit

Endiivi-pekonisalaatti

Pekoniendiivisalaatti on rapsakka alkupalasalaatti.
  • 15 min
  • 6 hengelle

Ainekset

5
viipaletta pekonia
2
keskikokoista endiiviä
3 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
säilykepunajuuren lientä
1 rkl
punaviinietikkaa
hyppysellinen suolaa
mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa pekonit pieniksi paloiksi. Huuhtele endiivit, poista kanta ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
  2. Kuumenna paistinpannu ja paista pekonit rapeiksi.
  3. Tee kastike. Sekoita oliiviöljy, punajuuriliemi, viinietikka, suola ja pippuri haarukalla pienessä astiassa tasaiseksi kastikkeeksi.
  4. Nosta endiivit tarjoiluastiaan ja ripottele pekonit päälle. Kaada päälle kastiketta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt