Rocky roadit pipareista

Joulun paras ruokalahja on tässä.
  • 20 min
  • 30 hengelle

Ainekset

2
Twix-suklaapatukkaa
n. 6
piparkakkua (50 g)
kourallinen kuivattuja karpaloita
100 g
pieniä vaahtokarkkeja
250 g
tummaa block-suklaata
100 g
Fazerina-suklaata
26 x 20 cm:n
vuoka

Valmistusohjeet

  1. Vuoraa vuoka leivinpaperilla.
  2. Leikkaa Twix-patukat parin sentin paloiksi saksilla vuokaan. Ripottele joukkoon kourallinen karpaloita ja 4/5 vaahtokarkeista. Murskaa piparit reiluiksi paloiksi ja ripottele vuokaan. Sekoita ainekset tasaisesti vuoan pohjalle.
  3. Paloittele suklaalevyt pieneen kulhoon ja sulata ne varovasti mikrossa 10–20 sekuntia kerrallaan, välillä sekoittaen. Kaada sula suklaa vuokaan tasaisesti täytteiden päälle. Ujuta suklaata täytteiden väliin liikuttelemalla täytteitä lusikalla.
  4. Ripottele päälle karpaloita, vaahtokarkkeja ja piparimurua. Anna jähmettyä yön yli.
  5. Leikkaa paloiksi isolla, terävällä veitsellä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt