Pekoni-juustopasta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Pekoni-juustopasta

Simppeliin pekonipastaan ei tarvita montaa raaka-ainetta.

Pekonipasta on helppoa lohturuokaa.­

19.12.2016 13:27
Määrä4 hengelle
Valmistusaika15 min

Ainekset

  • 300 g

    spagettia

  • 170 g

    pekonia

  • 1

    kananmuna

  • 4

    keltuaista

  • 100 g

    pecorino romano -juustoa tai parmesaania

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Laita pasta kiehumaan. Pilko pekoni ja paista se kuivalla pannulla ilman rasvaa rapeaksi. Sekoita sillä aikaa kulhossa muna ja keltuaiset.

  2. Raasta juusto ja laita siitä melkein kaikki munien joukkoon. Sekoita haarukalla tasaiseksi kastikkeeksi. Mausta mustapippurilla.

  3. Siivilöi pasta keitinvedestä, ota vähän vettä talteen. Kaada pasta tarjoilukulhoon ja kaada kastike päälle. Sekoita nopeasti. Jos seos tuntuu kuivalta, kaada joukkoon vähän pastan keitinvettä.

  4. Ripottele päälle loput juustosta. Syö heti kuumana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit