Joulukarpalot

Joulukarpalot ovat kuin pieniä karamellejä.
  • 135 min
  • 4-6 hengelle

Ainekset

1
munanvalkuainen
500 g
karpaloita
4–5 dl
tomusokeria

Valmistusohjeet

  1. Riko valkuaisen koostumus kulhossa kevyesti vatkaten. Kaada sekaan karpalot ja kääntele niitä valkuaisessa.
  2. Levitä karpalot leivinpaperille ja anna valkuaisen kuivahtaa viitisen minuuttia.
  3. Nosta karpalot toiselle leivinpaperille. Sirottele päälle tomusokeria siivilän läpi ja pyörittele marjoja hellästi käsin.
  4. Sirottele pikkuhiljaa lisää tomusokeria marjoja pyöritellen, kunnes marjat ovat kauttaaltaan valkoisen tomusokerikerroksen peitossa.
  5. Anna kuorrutteen kovettua yön yli ilmavassa paikassa, leivinpaperilla peitettynä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt