Kylmäsavustettua kirjolohta ja rosollia

Kylmäsavulohiruusukkeet maistuvat rosollin kanssa.

Koristele annos rapeilla juuressipseillä.

16.12.2016 10:06
Määrä10-12 hengelle
Valmistusaika45 min

Ainekset

  • 1

    kylmäsavustettu kirjolohifilee

  • 1

    porkkana

  • 2 vartta

    varsiselleriä

  • 1

    suolakurkku

  • 2 dl

    juuressipsejä (valmiita juuressipsejä tai itse tehtyjä ohuita juureslastuja)

  • 1 nippu

    tilliä

  • 200 g

    kermaviiliä

  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Kuori porkkana ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Ryöppää nopeasti suolavedessä.

  2. Kuutioi selleri ja suolakurkku ja sekoita porkkanoiden kanssa yhteen.

  3. Hienonna tilli ja sekoita se kermaviilin joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.

  4. Leikkaa kylmäsavukirjolohi ohuiksi siivuiksi ja asettele annoslautasille esimerkiksi ruusukkeen muotoon.

  5. Koristele annos porkkana-selleri-suolakurkulla, juuresipseillä ja pirskottele päälle tilli-kermaviiliä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit