Ruusukaali-hasselpähkinäsalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Ruusukaali-hasselpähkinäsalaatti

Sami Tallbergin ruusukaali-hasselpähkinäsalaatin maustaa raikas sitruunavinegretti.

Pähkinäinen ruusukaalisalaatti on ruokaisa kasvislisäke.

15.12.2016 13:00
Määrä4-6 hengelle
Valmistusaika40 min

Ainekset

  • 600 g

    ruusukaalia

  • 300 g

    marinoitua tofua liemineen

  • 40 kpl

    hasselpähkinää

  • 8 rkl

    vinegrettia

  • 1 tl

    hienonnettua suolasitruunaa tai sitruunan kuoriraastetta

  • 2 rkl

    hienonnettua ruohosipulia

  • merisuolaa ja mustapippuria myllystä

Valmistusohjeet

  1. Poista ruusukaaleista uloin kuori käsin, leikkaa keittiömandoliinilla tai keittiöveitsellä hyvin ohueksi.

  2. Murskaa tofu käsin karkeaksi.

  3. Sekoita kaikki ainekset keskenään, ja anna maustua 30 minuutista yhteen tuntiin.

Maustumisaika on tärkeä, sillä suola pehmentää mukavasti raa’an ruusukaalin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit