Ruusukaali-hasselpähkinäsalaatti

Sami Tallbergin ruusukaali-hasselpähkinäsalaatin maustaa raikas sitruunavinegretti.
  • 40 min
  • 4-6 hengelle

Ainekset

600 g
ruusukaalia
300 g
marinoitua tofua liemineen
40 kpl
hasselpähkinää
8 rkl
vinegrettia
1 tl
hienonnettua suolasitruunaa tai sitruunan kuoriraastetta
2 rkl
hienonnettua ruohosipulia
merisuolaa ja mustapippuria myllystä

Valmistusohjeet

  1. Poista ruusukaaleista uloin kuori käsin, leikkaa keittiömandoliinilla tai keittiöveitsellä hyvin ohueksi.
  2. Murskaa tofu käsin karkeaksi.
  3. Sekoita kaikki ainekset keskenään, ja anna maustua 30 minuutista yhteen tuntiin.
Maustumisaika on tärkeä, sillä suola pehmentää mukavasti raa’an ruusukaalin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt