Reseptit

Yhden padan minilihapullapasta

Helppoa arkiruokaa.
  • 45 min
  • 4-6 hengelle

Ainekset

400 g
jauhelihaa
30 g
raastettua parmesaania
suolaa
mustapippuria

Lisäksi

10
oliivia
1
punasipuli
1
nippu basilikaa
2 rkl
kapriksia
4 dl
laadukasta tomaattimurskaa
2 dl
valko-/punaviiniä
5 dl
kasvislientä
suolaa
mustapippuria
300 g
simpukkapastaa

Valmistusohjeet

  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön tunti ennen valmistusta. Sekoita sen joukkoon raastettu parmesaani ja mausteet. Muotoile taikinasta pienen pieniä lihapullia.
  2. Poista oliiveista kivet, siivuta sipuli ja hienonna basilika.
  3. Sekoita isossa kattilassa tai padassa oliivit, sipuli, basilika, kaprikset, tomaattimurska, viini, kasvisliemi ja pasta. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna kiehuvaksi ja upota pienet lihapullat kastikkeeseen. Upota ne niin syvälle, että ne ovat nesteen alla.
  4. Anna poreilla miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia. Tarkista onko pasta kypsää.
  5. Jatka keittämistä, jos pasta ei ole vielä kypsentynyt. Tarjoile suoraan kattilasta tai padasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt