Yhden padan minilihapullapasta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Yhden padan minilihapullapasta

Helppoa arkiruokaa.

Pienen pienet lihapullat kypsyvät nopeasti kastikkeen joukossa.

12.12.2016 12:31
Määrä4-6 hengelle
Valmistusaika45 min

Ainekset

  • 400 g

    jauhelihaa

  • 30 g

    raastettua parmesaania

  • suolaa

  • mustapippuria

Lisäksi

  • 10

    oliivia

  • 1

    punasipuli

  • 1

    nippu basilikaa

  • 2 rkl

    kapriksia

  • 4 dl

    laadukasta tomaattimurskaa

  • 2 dl

    valko-/punaviiniä

  • 5 dl

    kasvislientä

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 300 g

    simpukkapastaa

Valmistusohjeet

  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön tunti ennen valmistusta. Sekoita sen joukkoon raastettu parmesaani ja mausteet. Muotoile taikinasta pienen pieniä lihapullia.

  2. Poista oliiveista kivet, siivuta sipuli ja hienonna basilika.

  3. Sekoita isossa kattilassa tai padassa oliivit, sipuli, basilika, kaprikset, tomaattimurska, viini, kasvisliemi ja pasta. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna kiehuvaksi ja upota pienet lihapullat kastikkeeseen. Upota ne niin syvälle, että ne ovat nesteen alla.

  4. Anna poreilla miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia. Tarkista onko pasta kypsää.

  5. Jatka keittämistä, jos pasta ei ole vielä kypsentynyt. Tarjoile suoraan kattilasta tai padasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit