Pyttipannu

Krakovanmakkaroista tehty pyttis maistuu arki-iltana.
  • 30 min
  • 4 hengelle

Ainekset

800 g
perunoita
3
sipulia
suolaa
50 g
voita
300 g
krakovanmakkaraa / nakkeja
4
kananmunaa

Valmistusohjeet

  1. Pese perunat. Kuutioi. Älä kuori. Hienonna sipulit.
  2. Paista perunoita ja sipulia voissa kunnes perunakuutiot ovat kypsiä. Kun perunan paistaa raakana, se imee itseensä ihanasti voin makua ja sen pinta karamellisoituu rapeaksi. Siirrä perunat sivuun ja paista makkarat erikseen.
  3. Kuutioi makkarat tai nakit. Paista voissa kovalla lämmöllä ruskeiksi.
  4. Yhdistä perunat ja makkarat paistinpannulla, kuumenna. Paista toisella pannulla jokaiselle syöjälle kananmuna.
  5. Tarjoile heti kuumana. Tarjoile lisänä halutessasi sinappia ja ketsuppia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt