Pyttipannu - Reseptit - Ilta-Sanomat

Pyttipannu

Krakovanmakkaroista tehty pyttis maistuu arki-iltana.

Paistetut munat kuuluvat pyttipannuun.

12.12.2016 12:26
Määrä4 hengelle
Valmistusaika30 min

Ainekset

  • 800 g

    perunoita

  • 3

    sipulia

  • suolaa

  • 50 g

    voita

  • 300 g

    krakovanmakkaraa / nakkeja

  • 4

    kananmunaa

Valmistusohjeet

  1. Pese perunat. Kuutioi. Älä kuori. Hienonna sipulit.

  2. Paista perunoita ja sipulia voissa kunnes perunakuutiot ovat kypsiä. Kun perunan paistaa raakana, se imee itseensä ihanasti voin makua ja sen pinta karamellisoituu rapeaksi. Siirrä perunat sivuun ja paista makkarat erikseen.

  3. Kuutioi makkarat tai nakit. Paista voissa kovalla lämmöllä ruskeiksi.

  4. Yhdistä perunat ja makkarat paistinpannulla, kuumenna. Paista toisella pannulla jokaiselle syöjälle kananmuna.

  5. Tarjoile heti kuumana. Tarjoile lisänä halutessasi sinappia ja ketsuppia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit