Tomaatti-mozzarella-dippipannu

Dippaile leipäpaloja lämpimään tomaatti-mozzarellakastikkeeseen.
  • 35 min
  • 4 hengelle

Ainekset

1
sipuli
1
pieni suippopaprika
1
varsi varsiselleriä
3
valkosipulinkynttä
1
ruukku lehtipersiljaa
1
ruukku basilikaa
2
mozzarellapalloa
oliiviöljyä
½ tl
savupaprikajauhetta
1 tl
suolaa
2 rkl
tomaattipyreetä
1 prk
tomaattimurskaa
2 tl
hunajaa
mustapippuria
maalaisleipää

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipuli, paprika ja selleri hienoksi silpuksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna myös puolikas ruukku lehtipersiljaa ja kaksi basilikanoksaa.
  2. Leikkaa mozzarellapallot senttimetrin paksuisiksi viipaleiksi.
  3. Lorauta paistinpannulle reippaasti oliiviöljyä ja kuumenna öljy.
  4. Lisää pannulle paprikajauhe, suola ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Anna kuullottua hetki ja mittaa joukkoon tomaattipyree.
  5. Sekoita seos tasaiseksi ja lisää hienonnetut kasvikset. Kuullota, kunnes sipuli ja paprika kuullottuvat hiukan ja lisää tomaattimurska.
  6. Anna kastikkeen kuumeta ja lisää joukkoon hunaja ja mustapippuri sekä yrtit.
  7. Aseta mozzarellaviipaleet kastikkeen päälle ja anna niiden sulaa pannussa, pannun kansi päällä noin 10–15 minuuttia.
  8. Ripottele päälle yrttejä ja tarjoa heti leipäpalojen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt