Maksastroganoff

Kannattaa tarjoilla heti valmistamisen jälkeen.
  • 25 min
  • 4 hengelle

Ainesosat

2
sipulia
4
valkosipulinkynttä
3 rkl
voita
600 g
naudan maksaa
3 rkl
vehnäjauhoja
pippuria
suolaa
1 tl
paprikajauhetta
50 g
voita paistamiseen
3 rkl
tomaattipyreetä
2 rkl
sinappia
2 dl
kermaa
1 dl
vettä
3
suolakurkkua kuutioina

Valmistusohje

  1. Hienonna sipulit ja kuullota ne pehmeiksi voissa. Siirrä sivuun odottamaan. Sekoita jauhoihin pippuri, suola ja paprikajauhe. Poista maksasta kalvot ja siivuta liha suikaleiksi. Ripottele maustettua jauhoseosta maksasiivujen päälle. Kuumenna runsaasti voita kasarissa ja paista maksat nopeasti ruskeiksi.
  2. Lisää pannulle tomaattipyree, sinappi, kermaa, vettä, suolakurkkukuutiot ja kuullotetut sipulit. Sekoita nopeasti ja kiehauta kasaan.
  3. Tarjoile esimerkiksi perunamuusin kanssa. Tarjoile nopeasti, maksa sitkistyy kun se joutuu hautumaan kasarissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt