Uunibataatit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Uunibataatit

Bataatti pehmenee uunissa ihanan makuiseksi, jopa vähän makeaksi.

Upean värinen bataatti sopii hyvin uunissa kypsennettäväksi.

25.11.2016 9:12
Määrä4 hengelle
Valmistusaika50 min

Ainekset

  • 2

    bataattia

  • 170 g

    pekonia

  • 2

    punasipulia

  • 200 g

    fetaa

  • 2 dl

    turkkilaista jogurttia

  • 12

    valkosipulinkynttä

  • mustapippuria myllystä

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

  2. Pese bataatit ja puolita pituussuunnassa isolla terävällä veitsellä. Kääri puolikkaat folioon ja laita uuniin 45 minuutiksi.

  3. Valmista täytteet. Paloittele pekoni ja paista rapeaksi. Kuori ja hienonna sipulit. Murenna fetajuusto ja murskaa valkosipuli jogurtin joukkoon. Täytteeksi voi laittaa esille myös linssejä, yrttejä ja aurajuustoa.

  4. Vinkki: Tee täytteet etukäteen. Ehdit mainiosti saunoa sillä aikaa, kun bataatit kypsyvät uunissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit