Vegepasta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Vegepasta

Helpon vegepastan vihannekset paahdetaan uunissa.

Vegepasta on kasvispäivän vaihtoehto.

21.11.2016 8:58
Määrä4 hengelle
Valmistusaika45 min

Ainekset

  • 1

    kesäkurpitsa

  • 1

    paprika

  • 6

    valkosipulinkynttä

  • 1

    punasipuli

  • 250 g

    kirsikkatomaatteja

  • suolaa

  • pippuria

  • 4 rkl

    oliiviöljyä

  • 4 rkl

    balsamicoa

  • 300 g

    pastaa

  • juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 220 asteeseen.

  2. Kuutioi kesäkurpitsa ja paprika. Siivuta sipulit. Puolita tomaatit. Mausta suolalla ja pippurilla sekä pirskottele päälle öljyä. Paahda uunissa noin 25 minuuttia.

  3. Laita pasta kiehumaan sillä aikaa kun kasvikset paahtuvat.

  4. Siivilöi pasta ja ota talteen vähän pastan keitinvettä.

  5. Kaada pasta, vähän keitinvettä ja paahdetut kasvikset kaikki tarjoilukulhoon.

  6. Sekoita joukkoon vielä juustoraastetta. Tarjoile heti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit