Siskonmakkaraborssikeitto

Kokeile vaihteeksi värikästä borssikeittoa siskonmakkaroilla.
  • 45 min
  • 4-6 hengelle

Valmistusohjeet

400 g
punajuuria
1
porkkana
1
palsternakka
1
juuriselleri
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
öljyä
2 rkl
öljyä
13 dl
kasvislientä
300 g
siskonmakkaroita
2 dl
hapankaalia
nippu tuoretta rakuunaa
suolaa

Lopuksi

2 rkl
tomaattipyreetä
2 rkl
punaviinietikkaa
2 rkl
hunajaa

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja suikaloi punajuuri, porkkana, palsternakka, juuriselleri, sipuli ja valkosipuli.
  2. Kuullota suikaleita hetki öljyssä ja lisää kasvisliemi. Anna kiehua noin 20 minuuttia ja lisää siskonmakkarat pullautellen pieniä nokareita suolesta. Lisää myös hapankaali, rakuuna ja suola. Keitä viitisen minuuttia.
  3. Sekoita tomaattisose, punaviinietikka ja hunaja yhteen. Lisää seos keittoon.
  4. Sekoita ja maista tarvitseeko keitto lisää suolaa. Tarjoile lisänä lusikallinen smetanaa halutessasi.

Kommentit

    Näytä lisää