Siskonmakkaraborssikeitto

Kokeile vaihteeksi värikästä borssikeittoa siskonmakkaroilla.

Siskonmakkarat kypsyvät borssikeittoliemessä.

Määrä4-6 hengelle
Valmistusaika45 min

Valmistusohjeet

  • 400 g

    punajuuria

  • 1

    porkkana

  • 1

    palsternakka

  • 1

    juuriselleri

  • 1

    sipuli

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 2 rkl

    öljyä

  • 2 rkl

    öljyä

  • 13 dl

    kasvislientä

  • 300 g

    siskonmakkaroita

  • 2 dl

    hapankaalia

  • nippu tuoretta rakuunaa

  • suolaa

Lopuksi

  • 2 rkl

    tomaattipyreetä

  • 2 rkl

    punaviinietikkaa

  • 2 rkl

    hunajaa

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja suikaloi punajuuri, porkkana, palsternakka, juuriselleri, sipuli ja valkosipuli.

  2. Kuullota suikaleita hetki öljyssä ja lisää kasvisliemi. Anna kiehua noin 20 minuuttia ja lisää siskonmakkarat pullautellen pieniä nokareita suolesta. Lisää myös hapankaali, rakuuna ja suola. Keitä viitisen minuuttia.

  3. Sekoita tomaattisose, punaviinietikka ja hunaja yhteen. Lisää seos keittoon.

  4. Sekoita ja maista tarvitseeko keitto lisää suolaa. Tarjoile lisänä lusikallinen smetanaa halutessasi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit