Reseptit

Mehevä suolainen pannukakku

  • 50 min
  • 12 hengelle

Ainekset

8 dl
maitoa
3
kananmunaa
5 dl
vehnäjauhoja tai muita valitsemiasi jauhoja
1 tl
suolaa
2 rkl
sulatettua voita

Täytteet

1
parsakaali tai raastettua porkkanaa, kukkakaalia tai muita vihanneksia
200 g
fetajuustoa
250 g
puolitettuja kirsikkatomaatteja
100 g
suikaloitua palvikinkkua
100 g
raastettua voimakasta juustoa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 225-asteeseen.
  2. Voitele pelti hyvin voilla. Muista voidella myös pellin reunat.
  3. Sekoita taikina kulhossa ja kaada pellille.
  4. Pilko parsakaali ja kypsennä sitä 2 minuuttia mikrossa. Pilko täyteaineet ja ripottele ne pannaritaikinan päälle. Nosta pelti uuniin paistumaan noin 35 minuutiksi.
  5. Anna jäähtyä vähän ja tarjoile lämpimänä. Maistuu myös kylmänä.

Kommentit

    Näytä lisää