Mehevä suolainen pannukakku - Reseptit - Ilta-Sanomat

Mehevä suolainen pannukakku

Pannari on ihana väli- tai iltapala.

18.11.2016 14:48
Määrä12 hengelle
Valmistusaika50 min

Ainekset

  • 8 dl

    maitoa

  • 3

    kananmunaa

  • 5 dl

    vehnäjauhoja tai muita valitsemiasi jauhoja

  • 1 tl

    suolaa

  • 2 rkl

    sulatettua voita

Täytteet

  • 1

    parsakaali tai raastettua porkkanaa, kukkakaalia tai muita vihanneksia

  • 200 g

    fetajuustoa

  • 250 g

    puolitettuja kirsikkatomaatteja

  • 100 g

    suikaloitua palvikinkkua

  • 100 g

    raastettua voimakasta juustoa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 225-asteeseen.

  2. Voitele pelti hyvin voilla. Muista voidella myös pellin reunat.

  3. Sekoita taikina kulhossa ja kaada pellille.

  4. Pilko parsakaali ja kypsennä sitä 2 minuuttia mikrossa. Pilko täyteaineet ja ripottele ne pannaritaikinan päälle. Nosta pelti uuniin paistumaan noin 35 minuutiksi.

  5. Anna jäähtyä vähän ja tarjoile lämpimänä. Maistuu myös kylmänä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit