Antipastot tikussa - Reseptit - Ilta-Sanomat

Antipastot tikussa

Kun pujottelet ainekset vartaisiin, et tarvitse lautasia. Nämä voi napata suoraan suuhun sormin.

Sormisyötävät antipastitikut sopivat juhliin.

17.11.2016 10:56
Määrä10 kappaletta
Valmistusaika20 min

Ainekset

  • 1

    verkkomeloni

  • 1 pkt

    pieniä mozzarellakuulia

  • 250 g

    punaisia kirsikkatomaatteja

  • 250 g

    keltaisia kirsikkatomaatteja

  • 1

    ruukku tuoretta basilikaa

  • 1

    purkki oliiveja

  • 1 pkt

    prosciutto-kinkkua

  • pitkiä puisia grillivartaita

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa meloni puoliksi, poista lusikalla siemenet. Leikkaa veneiksi kuuteen osaan ja poista kuori veitsellä leikkaamalla. Paloittele reiluiksi paloiksi.

  2. Pese tomaatit ja irrota basilikasta lehtiä.

  3. Prosciuttot kannattaa puolittaa ennen vartaaseen pujottamista.

  4. Pujottele ainekset vuorotellen vartaisiin yhden hengen annoksiksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit