Antipastot tikussa

Kun pujottelet ainekset vartaisiin, et tarvitse lautasia. Nämä voi napata suoraan suuhun sormin.
  • 20 min
  • 10 kappaletta

Ainekset

1
verkkomeloni
1 pkt
pieniä mozzarellakuulia
250 g
punaisia kirsikkatomaatteja
250 g
keltaisia kirsikkatomaatteja
1
ruukku tuoretta basilikaa
1
purkki oliiveja
1 pkt
prosciutto-kinkkua
pitkiä puisia grillivartaita
Valmistusohjeet
  1. Leikkaa meloni puoliksi, poista lusikalla siemenet. Leikkaa veneiksi kuuteen osaan ja poista kuori veitsellä leikkaamalla. Paloittele reiluiksi paloiksi.
  2. Pese tomaatit ja irrota basilikasta lehtiä.
  3. Prosciuttot kannattaa puolittaa ennen vartaaseen pujottamista.
  4. Pujottele ainekset vuorotellen vartaisiin yhden hengen annoksiksi.

Kommentit

    Näytä lisää