Kaura-hernepihvit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kaura-hernepihvit

Käytä kaurapuuron jämät näihin kasvispihveihin.

Hernerouheesta ja kaurapuurosta valmistuvat helpot ja maistuvat kasvispihvit.­

14.11.2016 10:51
Määrä6 hengelle
Valmistusaika45 min

Ainekset

  • 3 dl

    kaurapuuroa

  • 1 dl

    kuorittua hernerouhetta

  • 300 g

    juuriselleriä raastettuna

  • 50 g

    fetajuustoa

  • 2

    kananmunaa

  • mustapippuria

  • suolaa

  • ½ dl

    hienonnettuja yrttejä

  • 3 dl

    jogurttia

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Keitä hernerouhetta 10 minuuttia kiehuvassa vedessä. Siivilöi ylimääräisestä vedestä ja sekoita joukkoon kaurapuuro, raastettu juuriselleri, murustettu fetajuusto, kevyesti vatkatut munat ja ripaus suolaa. Sekoita lusikalla taikinaksi ja anna taikinan jäähtyä.

  2. Muotoile kylmällä vedellä kostutetuilla käsillä pieniä pihvejä ja paista voissa molemmin puolin noin 5 minuuttia per puoli.

  3. Sekoita yrtit jogurtin joukkoon ja mausta. Tarjoile pihvien kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit