Ainekset
3 dl
kaurapuuroa
1 dl
kuorittua hernerouhetta
300 g
juuriselleriä raastettuna
50 g
fetajuustoa
2
kananmunaa
mustapippuria
suolaa
½ dl
hienonnettuja yrttejä
3 dl
jogurttia
suolaa
Valmistusohjeet
Keitä hernerouhetta 10 minuuttia kiehuvassa vedessä. Siivilöi ylimääräisestä vedestä ja sekoita joukkoon kaurapuuro, raastettu juuriselleri, murustettu fetajuusto, kevyesti vatkatut munat ja ripaus suolaa. Sekoita lusikalla taikinaksi ja anna taikinan jäähtyä.
Muotoile kylmällä vedellä kostutetuilla käsillä pieniä pihvejä ja paista voissa molemmin puolin noin 5 minuuttia per puoli.
Sekoita yrtit jogurtin joukkoon ja mausta. Tarjoile pihvien kanssa.