Mausteinen porkkana-vuohenjuustosalaatti

Ihana tapa tarjoilla tuttu porkkana – vuohenjuusto täydentää mausteisen salaatin.

Porkkanasalaatti tarjoillaan pehmeän vuohenjuuston kanssa.

Määrä4 hengelle
Valmistusaika55 min

Ainekset

  • 1 kg

    porkkanoita (eri värisiä)

  • 2 rkl

    kuminaa

  • 2 rkl

    fenkolinsiemeniä

  • 6 rkl

    oliiviöljyä

  • 1 tl

    suolaa ja mustaa pippuria

  • 150 g

    pehmeää vuohenjuustoa

  • 1 rkl

    hunajaa

  • muutama oksa lehtipersiljaa

Valmistusohjeet

  1. Pese ja kuori porkkanat ja leikkaa ne muutaman millin paksuisiksi lanteiksi.

  2. Levitä lantit uunipellille, lisää oliiviöljy ja mausteet ja kypsennä uunissa 180-asteessa 30 - 40 minuuttia, tai kunnes porkkanat ovat pehmenneet.

  3. Anna jäähtyä hetki ja aja porkkanat sitten karheaksi rouheeksi tehosekoittimen pulssitoiminnalla.

  4. Notkista vuohenjuusto hunajalla.

  5. Levitä porkkanarouhe tarjoiluvadille, lusikoi pehmeä vuohenjuusto päälle ja viimeistele silputulla persiljalla ja ehkä vielä lorauksella hyvää oliiviöljyä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit