Ainekset
1 kg
porkkanoita (eri värisiä)
2 rkl
kuminaa
2 rkl
fenkolinsiemeniä
6 rkl
oliiviöljyä
1 tl
suolaa ja mustaa pippuria
150 g
pehmeää vuohenjuustoa
1 rkl
hunajaa
muutama oksa lehtipersiljaa
Valmistusohjeet
Pese ja kuori porkkanat ja leikkaa ne muutaman millin paksuisiksi lanteiksi.
Levitä lantit uunipellille, lisää oliiviöljy ja mausteet ja kypsennä uunissa 180-asteessa 30 - 40 minuuttia, tai kunnes porkkanat ovat pehmenneet.
Anna jäähtyä hetki ja aja porkkanat sitten karheaksi rouheeksi tehosekoittimen pulssitoiminnalla.
Notkista vuohenjuusto hunajalla.
Levitä porkkanarouhe tarjoiluvadille, lusikoi pehmeä vuohenjuusto päälle ja viimeistele silputulla persiljalla ja ehkä vielä lorauksella hyvää oliiviöljyä.