Tonnikalaleivät - Reseptit - Ilta-Sanomat

Tonnikalaleivät

Rapeat tonnikalaleivät saavat mehevyyttä ranskankermasta ja makua valkosipulista ja kapriksista.

Tonnikalaleivät maistuvat koko perheelle.

24.10.2016 10:22
Määrä4 hengelle
Valmistusaika20 min

Ainekset

  • 1 prk

    tonnikalaa vedessä

  • 150 g

    créme fraîchea

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • mustapippuria

  • 2 dl

    emmentaljuustoraastetta

  • 2 rkl

    kapriksia

  • 4

    viipaletta maalaisleipää

  • kirsikkatomaatteja

Valmistusohjeet

  1. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

  2. Kaada tonnikalat pieneen kulhoon ja riko niiden rakennetta haarukalla.

  3. Lisää joukkoon créme fraîche, murskattu valkosipuli ja mustapippuria. Sekoita tasaiseksi. Lisää kaprikset ja juustoraaste.

  4. Levitä seosta maalaisleipäviipaleiden päälle suhteellisen paksusti ja leikkaa päälle kirsikkatomaattiviipaleita.

  5. Laita uuniin noin kymmeneksi minuutiksi, kunnes leipä on rapeaa ja täyte on saanut kauniin värin pintaansa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit